Historie

Onze passie en liefde voor het vak is met de paplepel  ingegoten. Wij laten u een stukje historie zien!
[Not a valid template]

 

1968
Door de ziekte en het overlijden van mijn oudste broer, op 15 jarige leeftijd, besloten mijn ouders om de hoofdvestiging te sluiten en alleen met het filiaal
verder te gaan.
 
1978
Wij verhuisden met ons gezin van Kampen naar Delft. Mijn ouders gingen zich verder specialiseren, nu alleen op het gebied van banket. ‘’Bakkerij de Korenschoof’’ werd  ‘’Banketbakkerij Stoffer’’. In 1982 hebben we ons als banketbakkerij Stoffer aangesloten bij de BVS – Bedrijfsvergelijkings-en Studieclub, die later is gefuseerd met Het Patisserie College en waaruit een nieuwe club is ontstaan: Heerlijk en Heerlijk; het gilde van de betere banketbakkers in Nederland. Dit is dé studieclub van 70 toonaangevende banketbakkers in Nederland.
Het MCB Marketing Centrum Banketbakkerij.
 
1988
In 1988 hebben mijn vrouw Marga en ik de zaak overgenomen van mijn ouders. Inmiddels hadden we veel bekendheid gekregen met onze kwaliteitsbanket producten en niet te vergeten met onze bezorgauto met de moorkop op het dak van de bezorgauto.
 
2009
Wat gebeurt er achter de schermen? In dit jaar hebben we wederom de winkel verbouwd. Een nieuwe modernere inrichting én met een raam (doorkijk) van de winkel in de bakkerij. Transparantie en betrokkenheid van onze gasten en onze banketbakkers. Zo kunnen we onze passie voor het vak delen met onze klanten.
 
2013
De bekende auto met de moorkop hebben we vervangen voor een bestelauto die op groen gas rijdt en die een nieuwe uitstraling heeft die past bij deze tijd en bij onze nieuwe inrichting.  Op naar een mooie, ‘ouderwets’  lekkere toekomst, met nog steeds dezelfde passie voor ons boeiende banketbakkersvak.
 
2015
Hoog tijd voor een nieuwe, moderne website inclusief webshop. We blijven u graag in onze winkel verrassen, adviseren en helpen bij het maken voor de juiste keuzes om van uw feesten nog meer Feest te maken.
 
2016
Helaas werd onze website gehackt. 
 
2017
Begin van het jaar de reuzen moorkop weer terug op de bezorgauto bevestigd,
we merken dat we veel bekijks krijgen en super leuke reacties mogen ontvangen.
 
Februari 2018
Heel blij, dat ook de nieuwe website gerealiseerd is, nu ook compleet met webshop 
Heel veel plezier met ontdekken en bestellen via de webshop.
 
Hét Stofferteam
Marga en Matthijs Stoffer